• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
Platsens och husets historia

Platsens och husets historia

År 1874 står den nya sågmöllan klar. På Eliselunds mark är den byggd av Per Persson. En kombinerad såg och mjölkvarn driven av vattenkraft. Fram till 1920 var den i bruk, sen tog annan använding vid.

Öppettider 2018

Öppettider 2018

Långfredag - Annandag påsk håller vi öppet 12-16 dagligen. Vi har inte fullsortiment men serverar våfflor, kanelbullar, hallonpaj samt kaffe, te, varm choklad och läsk/must

Read More

Sortiment

Sortiment

Vårt sortiment består av klassiska kakor. Vi har även smörgåsar och vegetarisk matpaj. Vi är måna om att alla ska kunna få en fika hos oss och har glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt och veganskt.

Read More

Välkommen till Café Sågmöllan, ett av Österlens äldsta caféer. I den gamla sågmöllans övre industrilokal finns den rustika och charmiga serveringslokalen. På baksidan kan vi erbjuda en nästan magisk uteservering med känsla av att kliva in i en helt annan tidsålder.

Just nu har vi stängt för säsongen men är det bra väder kan det hända att vi har öppet på helgerna. Kontakta oss på 070 632 88 29 för att kolla om vi håller öppet. Vi skriver också på vår Facebook om vi skulle hålla öppet.

Café Sågmöllan ligger i Kivik, Bredarörsvägen 18.